Svake godine u zemlji i regiji održavaju se sajmovi na kojima tvrtke iz metalne branše imaju priliku predstaviti svoje proizvode i usluge. Donosimo popis najrelevantnijih sajmova iz metalurške branše za 2017. godinu.

Domaći i regionalni sajmovi usko vezani za metalnu industriju

Kako bi se što bolje pripremili i prikupili sve informacije potrebne za eventualnu participaciji na istima, donosimo korisne linkove na kojima se možete dodatno informirati.

 

Međunarodni industrijski sajam, Celje, Slovenija / 04.04 – 07.04. 2017

Međunarodni industrijski sajam u Sloveniji okuplja izlagače iz područja rezanja i zavarivanja metala, proizvodnje alata i inženjeringa, materijala i komponenti, odnosno industrijske automatizacije. Sajam se održava svake dvije godine, a prošli je okupio čak 658 izlagača iz 31 države. Izlagači mogu svoje proizvode i usluge prezentirati pred gotovo 12.000 stručnih posjetitelja na prostoru od 10.200 metara kvadratnih.

 

Međunarodni sajam metala ZEPS Intermetal, Zenica, BiH / 03.10 – 07.10. 2017

Međunarodni sajam metala ZEPS Intermetal u Bosni i Hercegovini održava se već 13. godina za redom. Svake godine okuplja brojne tvrtke koje se bave proizvodnjom metalnih proizvoda i poluproizvoda, strojeva, alata, opreme i sredstava za zaštitu od korozije. U četiri dana koliko traje, sajam u prosjeku posjeti 70 tisuća posjetitelja od čega gotovo 20 tisuća njih dolazi iz poslovnog svijeta.

 

Tehnoma, Skopje, Makedonija / 17.10 – 21.10. 2017

Međunarodni sajam metalurgije, elektronike, nemetala i konstrukcija, Tehnoma, i ove godine će okupiti brojne izlagače koji će u pet dana, koliko sajam traje, moći predstaviti sebe i svoje proizvode. Sajam ima dugu tradiciju i svake godine privlači velik broj posjetitelja i izlagača. HOK je nastup na prošlogodišnjem sajmu sufinancirao s 50% sredstava.

 

SASO, Split / 25.10 – 28.10. 2017

Jedan od najpoznatijih domaćih sajmova, SASO, i ove godine okuplja izlagače iz područja metalurgije, proizvodnje komunalne opreme, drvne industrije, ekologije, investicija i drugih grana industrije. Sajam se održava u Spaladium areni u Splitu, a svake godine ga, od ukupnog broja posjetitelja, posjeti čak 73% vlasnika tvrtki.

Sajam će se održati u periodu od 25.10 do 18.10.2017. godine, a pruža idealnu priliku za predstavljanje svih tvrtki koje žele ojačati i stvoriti nove kontakte s klijentima. Više informacija o sajmu nalazi se na ovom linku.

 

U jednoj od prijašnjih objava, naveli smo preporuke za posjet inozemnim metalurškim sajmovima u 2017.