Savijanje lima

Savijanje lima predstavlja zahtjevan proces koji iziskuje preciznost i kvalitetu. Stoga ovu uslugu za Vas obavljamo uz pomoć modernih strojeva i stručnog osoblja.

Moderna tehnologija koju koristimo za savijanje lima omogućuje obradu i kompliciranijih dijelova izrađenih od savinutog lima, odnosno, metala.

Uvjerite se u našu kvalitetu, prihvatljive cijene i brze rokove isporuke

Za izradu neobvezujuće ponude pošaljite nam nacrte pozicija za projekt u dwg ili dxf formatu.

Zatražite nas besplatnu ponudu

Pregled različitih savinutih pozicija od lima

S nama možete računati na kvalitetnu uslugu savijanja lima

Za sve upite vezane uz savijanje limova obratite nam se s povjerenjem.

Naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju.

Kontaktirajte nas

Česta pitanja

Koje vrste lima možete savijati i koje su ograničenja u pogledu debljine i dimenzija?

Možemo savijati različite vrste metala, uključujući čelik, nehrđajući čelik, aluminij i druge. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, naši strojevi mogu obraditi limove različitih debljina i dimenzija. Specifične limite debljine i maksimalne dimenzije mogu varirati ovisno o materijalu, stoga vas pozivamo da nam pošaljete specifikacije za točnije informacije.

Koja je preciznost savijanja koju možete postići?

Naši strojevi za savijanje lima koriste napredne tehnologije koje omogućuju visoku preciznost savijanja, s tolerancijom koja se kreće u granicama industrijskih standarda. To nam omogućuje da proizvedemo komplicirane oblike s velikom točnošću, što je idealno za tehnički zahtjevne projekte.

Kako mogu dobiti ponudu za svoj projekt savijanja lima?

Za izradu neobvezujuće ponude za projekt savijanja lima, pošaljite nam nacrte vašeg projekta u DWG ili DXF formatu. Na osnovu priloženih specifikacija, izračunat ćemo cijenu i vremenski rok za realizaciju vašeg projekta.

Koje mjere kvalitete i certifikacije imate za proces savijanja lima?

Naša tvrtka je certificirana prema ISO 9001 standardu, što osigurava visoku kvalitetu svih procesa, uključujući savijanje lima. Ovaj standard jamči da su naši proizvodni procesi i krajnji proizvodi u skladu s najvišim međunarodnim zahtjevima kvalitete.

Koliko brzo možete isporučiti gotove proizvode?

Brzina isporuke ovisi o složenosti projekta i trenutnoj radnoj opterećenosti, ali generalno smo sposobni obraditi većinu zahtjeva i isporučiti gotove proizvode u vrlo kratkim rokovima.