Zdravlje naših djelatnika i kupaca izuzetno nam je važno pa, s obzirom na širenje Corona virusa, provodimo sve mjere zaštite.

 

28.10.2020. u Laser Ing-u je izvršeno testiranje svih zaposlenika na Covid-19 od strane epidemiološke službe. Rezultati testiranja su potvrdili da nema Covid-19 zaraženih među našim djelatnicima te da možemo punim kapacitetima nastaviti pružati kupcima sve naše usluge obrade metala.

Važno je usvojiti odgovorno ponašanje za vrijeme trajanja trenutne krize. Laser Ing uprava na svom primjeru objašnjava zašto je očuvanje i fizičkog i mentalnog zdravlja zaposlenika jedan od primarnih zadataka kompanije uslijed krize koronavirusa.

 

“Svi naši zaposlenici su zdravi, sigurnost je na prvom mjestu i to su bile naše poruke od samog početka Covid-19 pandemije. Naglašavamo važnost držanja fizičkog razmaka, dezinfekcije, kako u prostorima kompanije, tako i privatno, u kontaktima sa susjedima i drugima. Kontinuirano pratimo epidemiološku situaciju i poduzimamo sve sigurnosne mjere kako bi zaštitili sve naše djelatnike, kupce i dobavljače.” – izjavio je Anđelko Kaščel, direktor i vlasnik tvrtke.

 

Osim testiranja djelatnika na Covid-19, Laser Ing je osigurao velike količine dezinfekcijskih sredstava, zaštitnu opremu, maske, rukavice itd.

Tvrtka prati sve preporuke Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Hrvatske liječničke komore i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

U Laser Ing-u provodimo sve propisane sigurnosne i higijenske mjere u svrhu zaštite od Covida-19.

  • Na ulazu u tvrtku obvezno je mjerenje temperature, dezinfekcija ruku, nošenje zaštitne maske te socijalno distanciranje
  • Redovito i kontinuirano održavamo naše prostore čistima i dezinficiranima, a posebnu pozornost pridajemo dezinfekciji površina s kojima su zaposlenici i kupci najčešće u kontaktu
  • Razmak između termina osigurava i smanjenu fluktuaciju kupaca u prostoru tvrtke te omogućava poštovanje pravila socijalnog distanciranja
  • Svi naši djelatnici u svojem radu koriste svu potrebnu zaštitnu opremu
  • Poslovni kontakti i putovanja smanjeni su na najmanju moguću mjeru

 

Činimo sve kako bismo našim kupcima osigurali ugodan i siguran boravak u Laser Ing-u te im stojimo na raspolaganju za sva pitanja i savjete.

Također apeliramo na sve naše kupce i dobavljače da se pridržavaju preporuka Ministarstva, da budu odgovorni prema sebi i drugima te da poštuju mjere koje su tu kako bismo zaštitili zdravlje svih nas.

Za sve detalje kao i dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.