Puštanjem novog stroja u proizvodnju, usluge rezanja cijevi i profila, Laser Ing je zaokružio kompletnu tehnološku ponudu obrade metala rezanjem.

Laser Ing nastavlja snažan investicijski ciklus u okviru kojega je realiziran i projekt nabave novog stroja za lasersko rezanje cijevi i profila vrijedan 550.000 eura.  Ulaskom u segment pružanja usluga rezanja cijevi i profila, Laser Ing zaokružuje kompletnu ponudu usluga rezanja metala na jednom mjestu.

Lasersko rezanje cijevi je moderno tehnološko rješenje za obradu cijevi i profila. Omogućuje izuzetno brzu i preciznu proizvodnju uz visoku učinkovitost. S tehnologijom laserskog rezanja izvodi se više obrada istovremeno i nudi razne mogućnosti obrade profila.

Stroj je opremljen s posebnom 2D glavom, koja omogućuje i rezanje otvorenih te posebnih profila.

Korištenjem automatskog dodavača  cijevi ovaj stroj  zauzima vodeće mjesto u području laserske tehnologije i u svrstan je u sam vrh tehnoloških rješenja. Optimalnu iskorištenost materijala, cijevi i nosača omogućava tehnologija pripreme rada i način programiranja.

 

Kada inozemne tvrtke traže novog dobavljača za rezanje metala, pored cijene, kvalitete i roka isporuke dosta je bitna i mogućnost  nabave od jednog dobavljača. Kada možete pružati kompletnu uslugu, to vam daje opciju i mogućnost da  odredite cijenu koja vas zadovoljava i odmiče od konkurencije. A kupcu smanjuje trošak nabave i vrijeme traženja na tržištu potrebnih usluga.

Brza prilagodba zahtjevima kupca i produktivni način rada, odvaja vas od konkurencije, pozicionira na vodeće mjesto i lidera u postavljanju standarda u ovom poslu. Svakako, donosite uvjerljiv argument da postanete željeni dobavljač koji na jednom mjestu pruža sve tehnologije rezanja metala.” – istaknuo je Anđelko Kaščel, direktor i vlasnik tvrtke.


Laser Ing je vodeća hrvatska tvrtka u CNC rezanju metala a značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije. Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanja, zavarivanja, izrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.