Nabavkom dodatnog stroja za lasersko rezanje metala, Laser Ing dodatno učvršćuje svoju lidersku poziciju u rezanju metala.


Laser Ing-u je ovoga tjedna isporučen novi stroj za lasersko rezanje metala švicarskog proizvođača Bystronic. Radi se o novoj generaciji fiber lasera koji omogućavaju brzo i precizno rezanje za maksimalnu produktivnost uz minimalne troškove izrade po poziciji.

Nakon potpisivanja višegodišnjeg ugovora s Njemačkim kupcem, Laser Ing je investirao oko 5 Mil. kuna u novi stoj marke Bystronic i time učvrstio svoju vodeću poziciju u ovoj branši.

 

“Stalnim ulaganjem u edukaciju zaposlenika, informatizacijom poslovanja te modernizacijom strojnog parka, postajemo poželjna tvrtka za zapošljavanje a našim postojećim zaposlenicima pružamo snažan osjećaj sigurnosti i individualnosti, da motivirano i odgovorno rješavaju zadatke i izazove.” – istaknuo je Anđelko Kaščel, direktor i vlasnik tvrtke.

 


Video: Rezanje Fiber laserom, rezanje bez kompromisa.


Laser Ing je vodeća hrvatska tvrtka u CNC rezanju metala a značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije. Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanja, zavarivanja, izrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.