Najveće brzine rezanja, široki spektar obrade i jak ukupni učinak. To su razlozi zašto je Laser Ing odlučio unaprijediti svoj strojni park kupnjom fiber lasera vodećeg svjetskog proizvođača Bystronica.

 

Laser Ing je vodeća hrvatska tvrtka u laserskom rezanju metala a značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije. Tvrtka je u domaćem vlasništvu a njezin osnivač i direktor Anđelko Kaščel usmjerava je na kvalitetne, brze proizvodne procese i optimiziranu proizvodnju. To se postiže, između ostaloga, uz pomoć naprednih tehnoloških rješenja švicarske tvrtke Bystronic s kojom se surađuje od početka svog poslovanja.

 

“Novi ByStar Fiber, najveće snage trenutno na tržištu, igrat će ključnu ulogu u nastavku širenja našeg poslovanja, jer se uz pomoć fiber tehnologije povećavaju kapaciteti proizvodnje, bolja je kvaliteta rezanja izradaka u odnosu na Co2 lasere a istovremeno ćemo smanjiti rokove isporuka”, istaknuo je Anđelko Kaščel prilikom obilaska Bystronicove tvornice u Švicarskoj.

 

Laser Ing nabavio novi fiber laser

Zaposlenici Laser Inga prilikom posjete Bystronicovoj tvornici u švicarskom gradu Niederönz

 

“Hrvatska je predugo bila “sabirni centar” zastarjele tehnologije i procesa rada te nekonkurentna sa svojim radom i strojevima. Ovo je dokaz da smo se odvažili i nabavili najkvalitetniju tehnologiju na svijetu, uložili preko 5,6 ,mil kn i stojimo uz rame najboljima na svijetu. Ovakav stroj pruža veliku prednost kod inozemnih kupaca koji nas sve češće kontaktiraju zbog potrage za profesionalnom uslugom rezanja metala a kojima su kvaliteta, brzina i profesionalnost usluge na prvom mjestu kod odabira strateškog partnera”, zaključio je gospodin Kaščel prilikom puštanja stroja u pogon u novoj proizvodnoj hali Laser Ing-a.

 


Video: Rezanje Fiber laserom, rezanje bez kompromisa.

 

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.